Son Dakika: Eski Bakan Hayatını Kaybetti Son Dakika: Eski Bakan Hayatını Kaybetti
Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Üyesi ve Genel Kurul Delegeleri, Ahmet Demir, Ali Deniz, Şerif Mutlu, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyarette öncelikle Bülent Turan’a İlimize yapılmasını sağladığı hizmetlerden, Çanakkale’de gerçekleştirilen büyük yatırımlardan dolayı teşekkür ederek: “Vekilimiz bu kadar yoğunluğu arasında bizlere her zaman vakit ayırıyor ilettiğimiz her konuya çok hızlı dönüş yaparak bilgi veriyor. Çanakkale’mizin ekonomisine büyük katma değer yaratacak olan Ezine Gıda İhtisas OSB’nin tamamlanma süreçlerinde bu kadar hızlı hareket edilmesinde katkıları çok büyük. Biz de Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde taş üstüne taş koyan herkese destek olmaya hazırız. Birlikten beraberlikten güç doğar.” dedi.

Başkan Semizoğlu konuşmasının devamında iş dünyası olarak en büyük sorunların başında bürokrasi olduğunu belirterek; “Bu durum tabi sadece İlimizde değil tüm Türkiye’de kanayan bir yara. Cumhurbaşkanımız 12 Ekim tarihli Resmi Gazetede bu konuyla ilgili bir Genelge yayınladı. Çanakkale potansiyelini ortaya çıkarmak ve ekonomiye kazandırmak için kamu ile özel sektörün işbirliği ve güç birliği yapması şarttır. Üniversite ile sanayimizi sahada bir araya getirerek, bilim ve teknolojiyle buluşturmalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli iletişim halinde olduğunu, Odanın bölgenin öncelikli sektörlerinin rekabet gücünü arttırmaya yönelik projelerini takdirle karşıladığını belirterek; “İş dünyasının her mesajı bizim için çok kıymetlidir. Yeter ki samimi olsun, teşekkürleriniz kadar eleştirileriniz, şikâyetleriniz de bizim için önemlidir, değerlidir. Bizler bu makamlara vatanımıza hizmet vermek üzere geldik. Çanakkale için bir şey istendiğinde nasıl yapmayalım diye değil nasıl yapalım hatta en hızlı nasıl yaparız diye düşünüyoruz. Bu yaklaşımımız hangi partiden gelirse gelsin geçerlidir. Ülkemizin hedeflerine, gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanızda yanınızdayım. Bizden yana yapılacak ne varsa biz hazırız. İnşallah yeni projelerde de hep birlikte çalışacağız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi