19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu
Mustafa Durak başkanlığındaki yönetim görev süresinin dolmasına bir sene daha varken olağanüstü kongreye gitti. Kulüp lokalinde gerçekleşen kongreye Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Adaspor Eski Başkanı Zeki Mutlu, Tamer Ergün’ün yanı sıra çok sayıda Bigasporlu katıldı. Afacanlar taraftar grubu da kongreyi izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, bütçe ve faaliyet raporu okundu. Divan kurulu, yönetime aday isim olup olmadığını sordu. Hiç kimseden ses çıkmaması salondaki herkesi üzdü.

Divan başkanı Tamer Ergün, sözü Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a bıraktı. Erdoğan, “Bigaspor hepimizin değeri. Biz de belediye olarak imkanlar dahilinde destek olmaya çalışacağız. Ancak yönetimi devralma konusunda karar vermek için henüz çok erken. Ayrıca Bigaspor’un siyasallaşması gibi algılara mahal vermemek gerekiyor. Bu yüzden önümüzdeki bir aylık süreci tamamlayalım, yeniden bir toplanıp elimizdeki ihtimalleri değerlendirelim” dedi. Kongre, kimsenin yönetime aday olmaması nedeniyle seçim yapılmadan sona erdi. Bu durumda mevcut yönetim 1 ay daha görevi sürdürecek.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi