Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı
Evreşe beldesindeki Orgeneral Nurettin Ersin ilk ve ortaokulunun öğretmen ve öğrencilerinin, engellilere tekerlekli sandalye alınması amacıyla başlattıkları mavi kapak kampanyasına belde esnafı da destek verdi. Öğrenciler, ders dışındaki zamanlarında beldedeki iş yerlerini gezip mavi kapak topladı. Mavi kapaklar 4 çuvala ulaşınca, 11 yıldır engellilere tekerlekli sandalye almak için mavi kapak toplayan işçi emeklisi Halit Aydoğdu ile torunu Melike Sarıtaş'a destek için Eskişehir'e gönderildi.

Okulun 3-A sınıf öğretmeni Işıl Bacanlı, kapak toplama projesinde bir engelli vatandaşa destek olabilecekleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Düzenledikleri kampanya ile öğrencilerde sosyal sorumluluk bilinci oluşturduklarını ifade etti.

Evreşe Orgeneral Nurettin Ersin İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Bozca ise, öğretmen ve öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Okulumuz 3-A sınıf öğretmeni Işıl Bacanlı ve öğrencilerinin başlatmış olduğu mavi kapak kampanyasında toplanan kapakları adresine ulaştırmak için gönderdik. Öğrencilerimize, velilerimize ve Evreşe esnafına katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu unutmayalım. Engelli vatandaşlarımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi