Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Bursa'da rahatsızlanan Ali K. yaptığı açıklamada: “ Acil servise giderek ağrı kesici iğne oldum. İki saat sonra verilen ilaçlar etki etmediği ertesi gün Bursa'da Özel bir hastaneye giderek ilaçları gösterdim. Doktor, verilen ilaçları komple değiştirildi. Başka ilaçları alarak yoluma devam ettim. İlaçların hiç bir faydasını göremedim. Sabah, Biga'da aile hekimine uğradım. İğne tedavisi ile geçmeyeceğini söyledi. Bu arada Aile hekimine kan tahlili verdim. Akşam ağrılarım daha şiddetlenince Özel Biga Can Hastanesine gelerek Dahiliye Uzmanı Dr. Cengiz Ünüvar'a çıktım. Ağlayarak ağrılar içinde geldiğim hastanede sağlığıma kavuştum. Doktorum ve hastane personeline çok teşekkür ederim. Her biri son derece tecrübeliler. Hiç bir hastanede böyle ilgi görmedim” diye konuştu.

Özel Biga Can Hastanesi Başhekimi ve Dahiliye Uzmanı Dr. Cengiz Ünüvar ise hastanın ağır bir enfeksiyon geçirdiği sırada hastaneye geldiğini tüm vücudu saran enfeksiyon nedeniyle tedavi uygulanarak bir gece misafir edildikten sonra taburcu olacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi