İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi
Başkan Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesi son iş günü bütün belediye personeli ile tek tek bayramlaşarak iyi bayramlar diledi.

Biga Belediyesinde gerçekleşen programda Başkan Erdoğan, “11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif ayını geride bırakıyoruz. Önceden Cuma akşamlarının bizim için çok bir önemi, anlamı yoktu ama 2 aydan beri Cuma günleri en sevdiğimiz gün oldu bizim. Çünkü cumartesi pazar tatil. Önümüzde 9 günlük bir bayram tatilimiz var. Öncelikle ben yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum. Bayram hazırlıklarımız yapıldı. İlk Bayram’ımız tabii bizim de bu. Siz bayramlara alışkınsınız, biz hatasız, kazasız, eksiksiz şekilde bu Bayramı yaşamak istiyoruz ve gerekli tedbirlerin alındığını müdürlerimizden öğrendik. Ben Ramazan Bayramınızı kutluyorum, Allah hepinize sağlık, sıhhat, mutluluk versin hepinizin ailelerinizle birlikte bayramlarınızı kutluyorum, hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Ardından ikramlar dağıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi. Bayramlaşma programına Belediye Meclis Üyeleri, Belediye personeli katıldı.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi