Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda  "Mustafa Kemal Yolu" projesi... Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda  "Mustafa Kemal Yolu" projesi...
Mali Müşavir Doğan Gürşen’nin Biga Muhasebeciler Odası’nda yaptığı aday tanıtım törenine meslek mensuplarının yanı sıra birçok Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası başkanı ve yöneticileri katıldı.

15-16 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası yönetimine aday olduğunu açıklayan Mali Müşavir Doğan Gürşen törende yaptığı konuşmada, Eşitlik için, Mesleğimizde dinamizmin artırılması için, Çanakkale Merkez haricinde ilçelerde de meslek mensubu var demek için, daha çok özgürlük, çok daha onurlu bir meslek için, demokrasi için bir arada olduklarını söyledi.

Gürşen, tabuları yıkmak için, özgürlük meşalesini Biga’da yaktıklarını belirtti. Her zaman birlik ve beraberlikten yana olduklarını kaydeden Başkan Adayı Doğan Gürşen Çanakkale S.M.M.M.O Asil adaylarını, Abdul Kadir Özeren, Müjgan Ergüven, Doğan Gürşen, Servet Maltepe ve Zeki Yılmaz olarak tanıttı.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi