Çanakkale'deki İngiliz Milletler Topluluğu Anıtı'nda tören düzenlendi Çanakkale'deki İngiliz Milletler Topluluğu Anıtı'nda tören düzenlendi
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komite temsilcilerinden oluşan heyet Eceabat’ta faaliyet gösteren; Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Suvla Şarapları Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ve Pazarbaşılar Gıda, Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret etti.

“ÜYELERİMİZİN BÜROKRATİK YÜKÜNÜ ÜZERİMİZE ALARAK ONLARIN TİCARETLERİNE YOĞUNLAŞMALARI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu üye ziyaretleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek ve bürokratik yüklerini azaltmak üzere çalışıyoruz. Üyelerimizin böylelikle kendi işlerine yoğunlaşarak, enerjilerini işlerini geliştirmeleri için harcamalarını istiyoruz. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Kodak Taşımacılık Yapı Mal. İnş. Pet. Tar. Ürün. Tic. Ltd Şti’nin yetkililerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu sayının artması en büyük arzumuz. Kendi sektörlerinde isim yapmış diğer üyelerimizi de ayrıca tebrik ediyor, Eceabat’a yaptıkları yatırımlar için teşekkür ediyorum Yönetim Kurulu olarak bu firmalarımıza her türlü desteğe ve fikre açığız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi