Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Ecrin İletişim yenilenen yüzü, deneyimli, tecrübeli ve güler yüzlü personeli ile İstiklal Mahallesi İstiklal Caddesi No:28’de hizmet vermeye devam ediyor.

Biga’da Vodafone bayii Ecrin iletişim yeni yüzü ile göz doldurdu. İç ve dış mekanlarda görselliğe önem veren yeni konsepti ile vatandaşın ve çalışanların da beğenisini kazandı.

İşletme yetkilisi Ali Çelikel, “Ecrin İletişimde Cep telefonu alım ve satışın yanı sıra, Cep telefonu aksesuarları, Elektronik ürünler ve Cep telefonu hatları ile kontur yükleme sistemi işyerimizde sizlerin hizmetinde. Siz değerli müşterilerimizin olumlu ve olumsuz her türlü geri dönüşü bizler için kurumsal yapımızın temelini oluşturmakta. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktayız. Hizmet anlayışımız kalite, güven ve müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Ödeme Merkezi sayesinde tüm bankaların bireysel ve ticari kredi kartları ile telefon, doğalgaz, elektrik, internetinizi ödeyebilirsiniz. Gelişmekte olan teknoloji ve her gün bir yenisi eklenen telefon modellerinde zamanla cihazlarımızı değiştirmek ve yenisini almak isteriz. Kullandığımız cihaz ne kadar yeni olsa bile 2.El olarak satarak değerlendirmek istediğimizde genellikle piyasa fiyatının çok altında fiyatlar ile karşılaşırız. Ecrin İletişim olarak siz değerli müşterilerimizin yeni cihaz alırken eski cihazınızın değer kaybetmemesi için piyasa fiyatlarına göre en uygun ve güvenceli fiyatlar ile 2.El alımını gerçekleştirmekteyiz. Bizimle iletişime geçerek 2.El Alım ve Satım işlemleriniz için anında fiyat alabilirsiniz.” Dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi