Muhtar sevenlerini üzdü... Mazbata alacağı gün hayatını kaybetti Muhtar sevenlerini üzdü... Mazbata alacağı gün hayatını kaybetti
Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkan yardımcıları Mehmet Işık (Ukrayna Çanakkale Fahri Konsolosu) ve Semih Toprak’ı kabul etti.

Ziyarette, Vali Orhan TAVLI; Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkan yardımcıları Mehmet Işık ve Semih Toprak ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ukrayna’nın Ternopil Bölgesinde gerçekleştirilen iş yapıları ve yabancı yatırımcılar arasındaki iletişim platformu olan Ternopil Region Invest 2019 Forumuna katılan Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkan yardımcıları Mehmet Işık ve Semih Toprak, ÇASİAD olarak Ternopil Region Invest 2019 gerçekleştirdikleri anlaşmalar ve görüşmeler hakkında Vali Orhan TAVLI ’ya bilgi verdiler.

Ziyarette, ÇASİAD tarafından Ternopil Region Invest 2019 formunda gerçekleştirilen anlaşmalar ve görüşmelerin Çanakkale’nin ekonomisine, turizmine ve tarımına sağlayacağı katkılar değerlendirildi.

Ternopil Region Invest 2019 formunda ÇASİAD’a bağlı firmaların yaptıkları anlaşmaların Çanakkale’mize sağlayacağı katkılardan dolayı tebrik ederek bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Orhan TAVLI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi