O ilde Ekmek 2 liraya indi! O ilde Ekmek 2 liraya indi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü Erdem KARADAĞ ve İl Müdürlüğü Personellerinden Volkan CAN, Başak EGESEL, Gülistan TAŞDEMİR ve Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vasfi KARACA, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray ERGÜN’ü ziyaret etti.

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü Erdem KARADAĞ, Biga'nın çalışmaları hakkında bildi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güray ERGÜN' ün ağırladığı İl Müdürü KARADAĞ ve müdürlük personeli odanın yürütmekte olduğu "İyi Tarım Uygulamaları" kapsamında yer alan çiftçilerle Gümüşçay Beldesinde yapılacak toplantı öncesinde gerek proje gerekse ilçe tarımı ile alakalı çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Biga Ziraat Odası Başkanı Güray ERGÜN “İl müdürümüz odamızı ziyaret ederek Bigalı üreticilerimiz ve çiftçilerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü Erdem KARADAĞ ve İl Müdürlüğü Personellerinden Volkan CAN, Başak EGESEL, Gülistan TAŞDEMİR ve Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vasfi KARACA’ya odamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz ”dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi