Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Güzel'den önemli açıklama... Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Güzel'den önemli açıklama...
Daha önce takımın başına gelen Sedat Tirfilli takımıyla beraber rekor üstüne rekor kırarak Biga Adaspor’u Bölgesel Amatör Ligine taşımıştı. Geçtiğimiz yıl BAL liginde devre arasında Adaspor ile yollarını ayıran Tirfilli tekrar takımın başına geldi. Yardımcı antrenörlüğüne de Metin Yavaş getirildi.
Biga Adaspor Lokalinde gerçekleşen imza töreninde açıklama yapan Biga Adaspor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz şu açıklamalarda bulundu;

“Bildiğiniz gibi Adaspor geçen sene BAL Ligi'nde mücadele etti. Amacımız Adaspor’u tekrar şampiyon yapıp önümüzdeki sezon BAL Ligi'nde yükseltmektir. Bunun için de en uygun isim takımımızı tekrar başarıya taşıyacak Sedat hoca olduğuna karar verdik. Yönetim kurulu olarak amacımız hocalarımızla birlikte yüzde doksanı Bigalılardan oluşan genç bir kadro yaratmak.
Amacımız sadece önümüzdeki sezon değil, daha sonraki yıllara da bu takıma hizmet edecek futbolcu gurubu oluşturmaktır” dedi.
Başkan Korkmazdan sonra açıklamalarda bulunan Sedat Tirfilli; “Tabii ki çok uzun bir zaman olmadı Adaspor’dan ayrılalı. Geri geldik antrenörlüğümüzde ilk başladığımız kulübümüz Biga Adaspora tekrardan imza atmanın sevincini, mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen sene yarım kalan işimizi tekrardan tamamlamaya geldik. Hedeflerimiz var, tabii ki bu hedefler sadece bizimle olmuyor. Adaspor sadece Biga da ve Çanakkale bölgesinde değil, geçen sene düşmüş olmasına rağmen BAL Ligi'nde ve diğer futbol camiası içerisinde kendine maddi ve manevi olarak ismi olan bir kulüptür. Evet düşmüş olabilir ama küllerinden doğacağına eminiz. Bir hedefimiz var ve o hedefimiz Allah nasip ederse tekrardan Adaspor’u BAL Ligine taşımak. Tabii bunu tek başımıza başarmayacağız İnşallah Adasporu sevenler de, yönetimimiz de birlik beraberlik içerisinde olarak tekrardan BAL ligine taşıyacağız ve bu ligde kalıcı bir Adaspor küçük bütçelerle ama oyuncusuna değer veren bir kulüp olmak istiyoruz ve bunun ilk adımına bugün atıyoruz” dedi.
Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi