TDK, 23 Nisan'da 'Günün Kelimesi' uygulamasını başlattı TDK, 23 Nisan'da 'Günün Kelimesi' uygulamasını başlattı
Biga Kaymakamı Mustafa Can, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Erikli ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nermin Şahin’in eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Can, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunları dinledi.

Kaymakam Mustafa Can, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize ve gazilerimize sonuna kadar açıktır. Bizler her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız.” Dedi.

Şehit ve gazi aileleri de Kaymakam Can’a ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkürlerini sundular.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi