Milli okçulardan Avrupa rekoru Milli okçulardan Avrupa rekoru
20 Haziranda başlayan Bigaspor yaz okulu öğrencileri anlamlı bir proje yürütüyor. Minikler mavi kapak toplayarak ihtiyacı olan bir engelli bireye tekerlekli sandalye hediye edecekler.

Bigaspor Alt Yapi Koordinatörü Emin Taş yaptığı açıklamada "Haftada 3 gün yapılan idmanlarda, yaz okuluna gelen öğrenciler mavi kapak topluyor ve kulübe getiriyor. Burada toplanan kapaklar ile tekerlekli sandalye alıp engelli bir hemşerimize hediye edeceğiz. Bu proje kapsamında emek harcayan tüm antrenörlerimizi ve çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

Bigaspor Alt Yapı Sorumlu Yöneticisi Fatih Mumcu yaptığı açıklamada; “İçtiğimiz su şişesinin ya da damacananın, kapağını atmak yerine biriktiriyoruz. Her gün binlerce kapak çöpe atıldığı için tehlikeli, yetersiz bir doğa geleceğine sahip olma gerçeğiyle karşılaşıyoruz. Bu vesileyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında hem doğamazı koruyup, hem de engelli vatandaşlarımızın özgür kalmasına yardımcı olabiliriz” dedi.

Bigaspor Başkanı Zeki Mutlu ise " Bigaspor bir spor kulübünün ötesinde büyük bir sivil toplum kuruluşu. Sosyal projelerle de her zaman sporcularımıza yardımlaşmayı ve birlikteliği aşılıyoruz" dedi.
Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi