Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Plus Eğitim Kurumu Sahibi Derya Ün Arslan: " 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren kolejimiz yeni bir soluk, yeni bir heyecan yeni bir şevk ile Çanakkale'de yıllardır eğitim sektörünün içinde haklı bir ün almış olup Plus Eğitim Kurumlarına devredilmiştir” dedi.

Biga’da yedi yıldır Sağlık Meslek Lisesi, beş yıldır okul öncesi eğitim, dört yıldır da ilk okul ve ortaokul olarak hizmet veren Biga Çizgi Koleji, yeni yönetimiyle, güçlenen donanımlı kadrosuyla velileri ve Çizgi ekibiyle tanışma, yenilenen sistemi tanıtma toplantısı düzenledi.

Casa Grande Otelinde düzenlenen tanıtım toplantısında Plus Eğitim Kurumu Sahibi Derya Ün Arslan konuşmasına şu şekilde devam etti;

Bu süreler zarfında okullarımız başarılı bir şekilde eğitim öğretime devam etmiş, sağlık sektörüne çok sayıda eleman yetiştirmiş ve istihdam sağlamıştır.

Eğitim ve öğretim başarılarıyla velilerinin ve öğrencilerinin övgülerini almış olan kurumumuz, ortaokuldan liseye öğrenci yetiştirmede hep önlerde olup, ortaokulumuz tüm sınavlarda ilçe birinciliğini elinde tutmuştur. Keza ilçe genelinde düzenlenen matematik olimpiyatlarında da meşaleyi elinden hiç bırakmamıştır.

İlkemiz, prensiplerimiz, vizyonumuz, misyonumuz ve en önemlisi kadromuz değişmemiştir. Deneyimli eğitim kadromuz ile yolumuza artan bir heyecanla devam edeceğiz.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi