Biga'dan iki okul, TÜBİTAK Bölge Finallerinde boy gösterecek! Biga'dan iki okul, TÜBİTAK Bölge Finallerinde boy gösterecek!
Türkiye genelinde eğitim veren Doğa Kolejinin, bu yıl açılan Biga Kampüsünde yeni eğitim dönemi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Donanımlı, genç ve dinamik eğitim kadrosuyla Biga Doğa Koleji Bölge müdürü, bölüm başkanları ve öğretmenlerle ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Özgün eğitim modeli ve teknolojik eğitim yaklaşımıyla eğitim vermeye devam eden Doğa Koleji, yeni eğitim yılında bünyesine Biga kampüsünü de dahil edecek. Kampüs, modern mimarisi, teknolojik altyapısı, sınırsız eğitim olanakları ve interaktif müfredatıyla Biga’nın eğitim vizyonuna eşsiz bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Alanında uzman ve seçkin bir eğitimci kadrosuna sahip olan Biga Doğa Koleji’nin, öğretmen ve yöneticileri yeni eğitim dönemi hazırlıkları için Doğa Koleji Bölge müdürü ve bölüm başkanları ile ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Doğa Koleji’nin eğitim vizyonu, hedefleri ve stratejilerinin paylaşıldığı toplantıya katılan öğretmen ve yöneticiler okulların açılmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Biga’da açılan kampüs, anaokulundan liseye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri göz önünde tutularak projelendirilen bir eğitim merkezi olacağını belirten Bölge Müdürü, “Biga kampüsümüz tıpkı diğer kampüslerimiz gibi sosyal, sportif, sanatsal ve akademik alanlardaki başarımızı Biga’ya taşıdığımız bir yer olacak. Ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikime sahip, yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz, üç boyutlu laboratuar, dijital kütüphane, fiber internet, video duvarı, akıllı tahta sistemleri ve modern eğitim teknolojileriyle donatılan sınıflarıyla, öğrencilerimize bir eğitim kurumundan fazlasını sunacak” diye konuştu.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi