Çanakkale'de Hastanede Tedavi Gören Çocuklara "23 Nisan" Sürprizi Çanakkale'de Hastanede Tedavi Gören Çocuklara "23 Nisan" Sürprizi
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yaz Okulu öğrencileri ile bayramlaştı.

Belediye Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yaz Okulu öğrencileri Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret ederek, elleri ile hazırladıkları bayram tatlılarını ikram ettiler.

Miniklerle bayramlaştı

Biga Belediye Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yaz Okulu’nda öğrenim gören minikler, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Minik elleri ile
tatlı yaparak bayramın neden kutlandığını eğlenerek öğrenen minikler, Bigalıların bayramını kutladı.

Kreşte öğrenim gören minikler, öğretmenleri tarafından bayramın anlam ve önemini eğlenerek öğrendiler. Kurban Bayramı’nın ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Kreş eğitmeni, “Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’ın öncülüğünde minik öğrencilerimize kreşimizde eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi unutturmamak ve çocukların da anlayacağı şekilde onlara bunları aktarmak adına hazırladığımız etkinliğimiz öğrencilerimizden büyük ilgi gördü. Evlerine bayramlaşmaya gelen misafirlerinin ellerini öpmelerini, onlara şeker ve kolonya ikram etmeleri gerektiğini öğrenen öğrencilerimizin ve tüm ailelerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise öğrencilere bayram hediyelerini vererek, “Belediyemiz Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yaz Okulu öğrencileri ziyaretimize geldi ve minik elleri ile hazırladıkları bayram tatlılarını ikram ettiler. Bayramlaşmanın küçük yüreklerde anlamlı izler bırakması için emek veren eğitimcilerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi