Kırmızı ete %25 zam Kırmızı ete %25 zam
Biga’da uzun yıllardan beri mobilya sektöründe üst düzey hizmet veren Mondi mobilya , yenilenen yüzüyle, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Biga’da yıllarca faaliyet gösteren tecrübesiyle sektörde önemli bir yere sahip, istikrarlı olarak her yıl büyüme kaydeden Mondi mobilyada, oturma gruplarından yemek odalarına, yatak bazadan ev tekstili ürünlerine, yatak odasından bebek odasına ve halıya bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Yenilenen yüzüyle, müşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini belirten isletme yetkilisi Osman Boylu, “Evini Mondile, hayatı yenile” sloganıyla yoluna devam eden Mondi, ev dekorasyonu için kaliteli, trendlere hakim, yenilikçi, şık ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Mağazamızda bulunan mobilyalar yüksek teknoloji ürünü, insan sağlığına dost, fonksiyonel, estetik, zarif ve dekoratif ürünlerle sadece günümüz trendlerine değil geleceğin mobilya modasına da yön vermektedir.” İfadelerini kullandı.

Müşteri memnuniyetinin temel prensiplerinden biri olduğunu belirten Boylu, “sürekli kendini yenileyen, rekabetçi kampanyaları, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyetiyle tüketicilerin gönlünde yer etmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Boylu son olarak şu ifadelere yer verdi;

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmamız, “güvenilirlik, verimlilik, müşteri odaklılık, yenilikçilik, çevre - çalışanlarının sağlığına ve güvenliğine duyarlılık, verimli enerji, temiz çevre, sağlıklı gelecek ” ilkeleri ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi