Çanakkale'de sıkı denetim yapıldı Çanakkale'de sıkı denetim yapıldı
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üye firmalara bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Oldukça verimli geçen ziyaretler kapsamında Biga Organize Sanayi Bölgesi gezildi ve bölgedeki fabrikalarda incelemelerde bulunuldu. Biga TSO heyetine OSB’de faaliyet gösteren firmaların yetkilileri tarafından çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan Biga’nın ve Biga OSB’nin birçok sanayi alanında Çanakkale’de öncülük yaptığını belirttiği ziyaretler esnasında, Odanın üyeleri ve bölge ekonomisi ile ilgili yapmakta olduğu faaliyetler ve Biga’daki yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Biga’da yapılacak yatırımlar ve yürüttükleri faaliyetler hakkında da bilgiler aktardı.

Pegai Mobilya Dekorasyon Nakliye Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Kulsan İlaç Tohumculuk Ziraat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti., Golteks Petrol ve Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Royal Foods Gıda Maddeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Çanakkale Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tesisleri ziyaret edildi ve ziyarete Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi