Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı
Biga Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki eğitim kurumlarında bakım-onarım, boyama ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Biga Belediyesi’ne bağlı ekipler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemi öncesi öğrencilere ve öğretmenlere temiz ve sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla merkezdeki okullara hijyen temizliği ile haşere ve diğer zararlılara karşı ilaçlama yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Okullarımızda herhangi bir sorunumuz yok. Her okulumuz yeni döneme hazırlandı. 2019-2020 eğitim öğretim yılında birçok başarıya imza atmayı hedefliyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Eğitim kurumlarında sağlıklı bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilere başarılar diliyorum. Bizler her zaman ifade ettiğimiz gibi gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Belediyemiz ekipleri tarafından, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle ilçemizde bulunan okullarımızın yetkililer ve velilerimizden gelen talepler doğrultusunda bakım-onarım, tadilat ve boya işleri ile birlikte haşere ilaçlama çalışmaları yapıldı. Öğrencilerimizin temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda ders yapmalarını istiyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz onların rahatı ve mutluluğu bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okullarda yapılan bakım-onarım, boya ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi almıştı.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi