MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
2019-2020 Eğitim öğretim yılı öncesi Biga Kaymakamı Mustafa Can’ın başkanlığında Okul Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Can, Biga Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içi ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Can, ilçedeki bütün kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, okulların, öğretmen ve idarecilerin, velilerin hep birlikte hareket ederek okulların güvenliğinin yanı sıra geleceğin teminatı çocukların başarılı eğitim öğretim yılı geçirmelerini sağlamayı hedeflediklerini anlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’de okul güvenliği toplantılarının İçişleri ile Milli Eğitim bakanlıkları arasında 2007 yılında imzalanan "Okullarda Güvenli Ortamın Sağlanmasına Yönelik Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Artırılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında yapıldığını aktardı.

Toplantıya Biga Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Burhan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Okul/Kurum Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve kurum ile kuruluşların temsilcisi katıldı.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi