MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının ikinci gününde okulları ziyaret ederek, okula yeni başlayan minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu ve hediyeler dağıttı.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle okulları ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, birinci sınıf öğrencilerine defter, kalem kutu, boya kalemi ve abaküs armağan ederek, heyecanlarına ortak oldu. Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile birlikte Biga Sakarya İlkokulunu ziyaret eden Başkan Erdoğan, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda minik öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Erdoğan, onlarla sohbet ederek okulların talep ve ihtiyaçlarına ilişkin öğretmenlerden bilgi aldı.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Erdoğan, “Okullara gidince eğitim-öğretimin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun tekrar farkına varıyoruz. Şimdiden tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Eğitim öğretim yılını kutluyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Biga Belediyesi olarak eğitim hayatımız için olanaklarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız. Ülkemizin geleceği öğrencilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi