Çanakkale'nin Gururları, Başkan Soyuak'ı ziyaret etti Çanakkale'nin Gururları, Başkan Soyuak'ı ziyaret etti
Biga Belediyesi’nin, 18 Eylül Biga’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği kulüpler arası Kurtuluş Futbol Turnuvası başladı.

Bu yıl dört kulübün katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçı, Bigaspor Halı Saha’da Çiçeklidedespor ile Kavaklıkspor arasında yapıldı. Kulüp temsilcileri ve sporseverlerin katıldığı açılış maçında ilk başlama vuruşunu Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner ve Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demirkol yaptı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 18 Eylül Biga’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97’nci yıldönümü kapsamında düzenlenen Kurtuluş Futbol Turnuvasında mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuvanın fair play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan Başkan Erdoğan, “Spor; kardeşliktir, barıştır ve evrensel dildir. Dört kulübümüzün katıldığı ve altı maçın oynanacağı turnuvamızın başarılı ve sakatsız geçmesi en büyük temennimizdir. Bütün takımlarımıza ve müsabakalarımızı yönetecek olan hakemlerimize başarılar diliyorum. Hedefte birinci olmak vardır ama en önemlisi fair play ölçüsünde müsabakaların yapılmasıdır" diye konuştu.

Çiçeklidedespor, Kavaklıkspor, Adaspor, Bigaspor kulüpleri arasında oynanacak müsabakalar sonucu dereceye girecek olan takımlara ödülleri 18 Eylül 2019 Çarşamba günü Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan etkinlikte takdim edilecek.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi