Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor
Çevre kalitesi yüksek yaşanabilir bir kent oluşturmaya yönelik temiz bir çevrede vatandaşların sağlıklı, mutlu ve çağdaş bir şekilde yaşama alanı oluşturmak adına Biga Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, ilçe merkezindeki yollarla kaldırımlarda yapılan genel temizlik, çöp konteynırlarını yıkama çalışmaları devam ediyor.

Mevsim şartları nedeniyle caddelerde oluşan toz, çamur ve çöplerin temizliği için başlatılan çalışmalarda yetkililer titizliği elden bırakmamaya gayret gösteriyor. Periyodik ve rutin çalışmalar dışında, başlatılan genel temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Biga Belediyesi temizlik ekipleri, park, cadde, sokak ve diğer alanlarda yıkama ve temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Temiz bir çevrenin bilinçli bir toplumla gerçekleşebileceğini belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biga’da başlattığımız hummalı temizlik çalışmalarız hız kesmeden devam ediyor. Biz daha yeşil, daha güzel, daha çağdaş ve daha temiz bir Biga için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri yok etmek amacıyla bütün cadde ve sokakları temizliyoruz. Temizlik ekiplerimiz, hemşerilerimizin tertemiz bir Biga’da yaşamaları için çalışıyor. Tüm gayretimiz vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hep birlikte tertemiz bir ilçe sunabilmek için…” dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi