Biga’da Son meclis toplantısı yapıldı Biga’da Son meclis toplantısı yapıldı
Biga Belediyesi ilçe genelinde kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir ederek düzgün bir hale getirmeye devam ediyor.

Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda yürütülen yol bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

SAKARYA MAHALLESİNDE DÜZENLEME

Ekipler, Sakarya Mahallesi Barış ve Harmanlı caddelerinde yol bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında kilit parke taş yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin Sakarya Mahallesi Barış ve Harmanlı caddelerinde kilit parke çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir." Dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi