Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Biga Kaymakamı Mustafa Can, restore edilen eski okul binasını inceledi.

Biga Kaymakamı Mustafa Can, ilçeye bağı Balıklıçeşme köyündeki restorasyonu yapılan tarihi "Kırmızı Mektep" olarak bilinen okul binasında incelemelerde bulundu.

Biga Kaymakamı Mustafa CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Balıklıçeşme Muhtarı Recep DEMİRKOL, Balıklıçeşme İlkokulu Müdürü Fecri TEMEL ve Balıklıçeşme Ortaokulu Müdürü Turgut PUSAT ile birlikte Biga’ya bağlı Balıklıçeşme köyünde, restorasyonu tamamlanan tarihi "Kırmızı Mektep" olarak bilinen okul binasını ziyaret ederek kütüphane ve okuma salonu olarak hizmet verecek binada incelemelerde bulundu.

Kaymakam Can, " İlçemiz Balıklıçeşme Köyünde 90 yılık tarihi geçmişe sahip, 2 derslikli tarihi "Kırmızı Mektep" olarak bilinen okul binası restore edilerek kütüphane ve okuma salonu olarak hizmete girecek. Save Tekstil sponsorluğunda "Hayata Dokun Derneği" aracılığıyla kütüphane rafları ve kitaplar getirildi. Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından da bina iç ve dış boyası, kapı ve çerçeve vernikleri yapıldı. Balıklıçeşme köy meydanında bulunan eski okul binası Z kütüphane yapılması planlanmaktadır ve en yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi