Bakan Işıkhan: Asgari ücrete ara zam yok Bakan Işıkhan: Asgari ücrete ara zam yok
Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, taşımalı öğrencilere yemek üretimi yapılan yemekhane binasını ziyaret etti.

Biga Öğretmenevi tarafından Mesleki Eğitim Merkezi binasında bulunan taşımalı öğrencilere yemek üretimi yapılan yemekhane binasını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e Şube Müdürü Yusuf Yalçın eşlik etti.

Yemeğin içeriği ve dağıtımını inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, hijyen kurallarına uyulması ve yemeklerin standartlara uygun şekilde hazırlanması konusunda uyarılarda bulundu.

Öğretmenevi tarafından, 30 okulda 2.211 öğrenciye her gün sıcak yemek verildiğini belirten Bilen, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, taşımalı ilköğretim kapsamında öğrencilere verilen öğle yemeğinin kalitesi, miktarı ve hijyenik şartlara uygun olup olmadığını inceledik. İlçede taşıma merkezli ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören 2.211 öğrenciye sıcak öğle yemeği veriliyor. Öğle tatiline çıkan öğrencimizin yemeği ayağına geliyor. Taşımalı sisteme tabi öğrencilere verilen yemek çeşitleri konusunda çok titiz davranıyoruz. Yemeklerde herhangi bir sorun yok ama denetimlerimiz sık sık devam edecek" dedi.

Cahit Mavili

Editör: Haber Merkezi