Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, toplumsal duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışında bulundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, toplumsal duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi'nde “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’nde” Türk Kızılay’ı tarafından “Kan Bağışı'' kampanyası kapsamında kan verdi.

Rektör Yardımcısı ve Biga İ.İ.B.F. Dekan Vekili Prof. Dr. Bünyamin Bacak’ın da eşlik ettiği kan bağışında Erdoğan, araçta çalışma yürüten personellerle tek tek tokalaşarak emeklerinden ötürü teşekkür edip başarılar diledi.

Türk Kızılay’ı tarafından 01-03 Ekim 2019 tarihlerini içeren “Kan Bağışı'' kampanyası kapsamında Fakülte öğrenci ve personelinin de kan bağışında bulunduğunu belirten Erdoğan,
form doldurarak muayene bölümüne geçti. Burada kan değerleri ile tansiyonu ölçülen Erdoğan daha sonra araç içinde oluşturulan sedyeye geçerek kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan Erdoğan’a Kızılay personelleri soda ikram etti. Günlük kaç kişinin kan bağışı yaptığını öğrenen Erdoğan, kan bağışlarının yaygınlaştırılması amacıyla neler yapılabileceği hakkında görevli personellerle fikir alış verişinde bulundu.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi