Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'nda çekilen fotoğrafı, aynı yerde ölümsüzleştirildi Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'nda çekilen fotoğrafı, aynı yerde ölümsüzleştirildi
Biga Doğa Koleji öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutladı. Öğrenciler, proje kapsamında okul bünyesinde kurulan t-MBA Akademi Liderleri tarafından toplanan bağışa destek verdi.

Düzenledikleri etkinlik kapsamında, öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak istediklerini ifade eden Biga Doğa Koleji Kurucu Müdürü Musa ÇETİN, “4 Ekim Hayvan Hakları Günü amacı; evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlamak, onların yaşam alanlarına müdahele etmemek, hayvan dostlarımızın yaşama hakkına saygı duymaktır, iyi koşullarda beslenmeleri ve duyarlı davranılması konusunda farkındalık yaratmaktır.” Dedi.

‘Öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılıyoruz’

Çetin, “Proje ve etkinlikler ile dünyada yalnız olmadığımızı, hayvanların doğada bizler gibi yaşamaya hakları olduğunu, onların da hak ve özgürlükleri olduğunu öğrencilerimizle paylaştık. Biga Doğa Koleji Kampüsünde hayvan dostlarımız için bağış toplayan t-MBA Akademi Liderlerine, yardımda bulunan Kurucularımıza, Müdürlerimize, Öğretmenlerimize , İdari Personelimize ve Sevgili Öğrencilerimize teşekkür ederiz.” Dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi