Biga’da muhtarlar mazbata aldı Biga’da muhtarlar mazbata aldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak Türkiye genelinde yapılan Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirilmesini başarıyla tamamlayarak puanını 76.09'dan 90.14'e yükseltti.

Başhekim Prof. Dr. Okhan Akdur, 25-26-27 Eylül 2019 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığı tarafından görevlendirilen ekip tarafından yapılan değerlendirmede hastanemizin, 100 tam puan üzerinden 90.14 puan alarak bu güne kadar yapılan değerlendirmeler içinde en yüksek puanı aldığını ifade etti. Kalite yönetim sisteminin temel yapı taşları olan hasta ve çalışan güvenliğine, hasta ve çalışan memnuniyetine önem verildiğini bu değerlendirmenin yeni hizmet binamızda geçirdiğimiz ilk ve detaylı değerlendirme olduğunu bu açıdan ayrı bir önem arz ettiğini vurguladı ve sözlerini şöyle tamamladı. “Hedefimiz sağlık hizmetini daha da kaliteli hale getirmektir. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, başarının ekip çalışmasının sonucu olduğunu belirterek, ‘Hastanemizin her alanda en iyi olabilmesi için emek sarf ettiniz. Hastane yönetimine, kalite birimine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi