Galatasaray Kulübünde divan kurulu toplantısı yapıldı Galatasaray Kulübünde divan kurulu toplantısı yapıldı
Biga’yı Çanakkale Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan Adaspor yeni sezon açılışını Biga İlyas Bayram Stadı'nda yaptı.

2019-2020 sezonu açılış programına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve spor severler katıldı.

Yeni sezon öncesinde tüm futbolcularına başarılar dileyen Kulüp başkanı Muharrem Korkmaz, "Yeni kadromuz ve güçlü teknik ekibimizle Süper Amatör Lig'de çok güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmemizi diliyorum. İnşallah sezon sonunda sevinen taraf biz oluruz" dedi.

Takımın futbol anlamında değil puan anlamında düştüğünü belirten Antrenör Sedat Tirfilli, " Sezonu takiben bir 40 günlük çalışma periyotundan sonra son hazırlık maçımızı oynadık. İlk hafta Kepez'e gidiyoruz. Kepez maçı ile 2019-2020 sezonunu açacağız. Kepez Çan ve Dardanel serisi var önümüzde. Bunlardan da en önemlisi ilk oynayacağımız maç Kepez'de deplasmanda oynayacağız. Amacımız isteğimiz oraya hazır olarak herhangi bir sakatlık vermeden oraya hazırlanmak. Oradan 3 puanla dönmek en büyük hedefimiz. Bursa'dan Bursa Gürsu takımı geldi sağ olsunlar, bizi kırmadılar. Bu takım Bursa da Süper Amatör Ligin güçlü takımlarından. Bugün de açılışımız var tüm camiamıza tün Biga halkına inşallah iyi bir futbol sezonu seyretmek istiyoruz ve bu uğurda da takımımızın iskeletini bütün oyuncu grubunu kurduk. İnşallah Rabbim sezon sonunda bize tekrardan şampiyonluğu nasip eder. Geçen sene Adaspor futbol anlamında düşmedi, puan anlamında düştü diyebilirim. Bizden sonra da bir antrenör değişikliği oldu camia düştü diyebiliriz ama tekrardan küllerimizden doğabiliriz. O yapı, o istek, o arzu hem kulübümüzde yöneticilerimizde taraftarlarımızda. Bizi izleyen seven insanlar da var. Takımımızda iyi, fert fert baktığımızda iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Bunların tabii ki takım oyunu oynamasını istiyoruz. İnşallah onlarda bizim dediklerimizi yaparsa çıkmamız veya bu Ligi tekrardan domine etmemiz için bir sebep yok. Takımımızda geçen seneden sadece 3 tane oyuncu kaldı. 16 tane oyuncu yeni o yüzden Lig'in 2-3 haftası birbirlerini çabuk alışır çabuk kaynaşırlarsa 3 puanı alabilirsek moral olacaktır. Bu uğurda da çalışmalarımız devam ediyor " dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise “İlçemizdeki tüm futbol kulüplerinin bu sezonu başarı ile tamamlamasını ümit ediyorum. Biz Biga Belediyesi olarak yerel yönetimler olarak sporcu kardeşlerimizin ve futbol kulüplerimizin her zaman yanındayız. 2019-2020 Süper Amatör Futbol Ligi'nin kazasız belasız birlik ve beraberlik içerisinde tüm takımlarımıza ve sporcu kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılış programının ardından Adaspor- Gürsu Belediyespor arasında hazırlık maçı oynandı.

Cahit Mavili

Editör: Haber Merkezi