Kaymakam Dolu’dan yaralı üsteğmene moral ziyareti Kaymakam Dolu’dan yaralı üsteğmene moral ziyareti
Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve mahalle muhtarlarıyla her ay düzenli toplantı gerçekleştiriyor.

Sivil Toplum Kuruluşlarının ve mahalle muhtarlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başkan Bülent ÖZ, “Çan’ımıza hizmet noktasında fikir alışverişi yaparak el birliği içinde olmamız gerekiyor. Bizler belediye olarak çalışmalarımızı gerçekleştirirken ilgili kişilerle, kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz ve ilçemizin geleceğinin ortak akılla gelişebileceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşa en iyi hizmeti sunabilme noktasında fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarını bu doğrultuda planlayan Başkan Bülent ÖZ, “Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Yarınlara daha güzel bir ilçe bırakmak için gece gündüz çalışırken, bir bütün halinde hareket etmemiz lazım. Sivil Toplum Kuruluşlarının ve mahalle muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Bu bütünlüğü sağladığımız için çok mutluyum.” diyerek teşekkür etti.

İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının ve mahalle muhtarlarının her zaman kendilerine destek verdiğini ve belediyenin faaliyetleriyle ilgili olumlu fikir beyan ettiğini de belirten Başkan Bülent ÖZ, Sivil toplum örgütleriyle ve mahalle muhtarlarıyla çalışmalarının daha da güçlenerek devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi