Çanakkale Okulsporları Karate Müsabakalarında Biga Belediyesi Kursları Fark Yarattı Çanakkale Okulsporları Karate Müsabakalarında Biga Belediyesi Kursları Fark Yarattı
Biga Belediyesi, ilçedeki problemleri daha hızlı çözmek amacıyla oluşturduğu Whatsapp Hattı ile vatandaşların gönderdiği fotoğraf ve mesajlar doğrultusunda sorunlara anında müdahale ediyor.

Biga Belediyesi, ilçedeki problemleri daha hızlı çözmek amacıyla oluşturduğu Whatsapp Çözüm Hattı ile talep, şikayet ve öneriler doğrultusunda onarım ve düzenleme çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor.

Bigalı vatandaşlar, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın talimatıyla ‘Siz Bildirin Biz Çözelim’ sloganıyla hayata geçirdiği Whatsapp Çözüm Hattı'nı kullanarak her türlü talep, şikayet ve önerilerini Biga Belediyesi ekiplerine mobil telefonları üzerinden yazılı ve görüntülü bir biçimde anında iletebiliyor. Böylece Biga Belediyesi WhatsApp Çözüm Hattı ile mahallelerde yaşanan olumsuzluklardan hızlı bir şekilde haberdar oluyor. Vatandaşlar da, Biga Belediyesi'nin 0530 133 18 60 numaralı Whatsapp Hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak sorun ya da isteklerini Biga Belediyesi ekiplerine bildiriyor. Belediye ekipleri ise gelen mesajlar doğrultusunda en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmaları yapıyor.

Proje ile vatandaşlardan gelen bir çok mesaj, belediye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilerek sorunun giderilmesi için gereken çalışmalar yapıldı.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi