Prof. Naci Görür: Sevgili halkım neden harekete geçmiyorsunuz? Prof. Naci Görür: Sevgili halkım neden harekete geçmiyorsunuz?
Öğrencilerini çeşitli branşlarda üniversitelere uğurlayacak olan Gelibolu Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini Gelibolu spor salonunda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan okul müdürü İlker Can, “Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için daha donanım sahibi, yaşamı seven bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ile takdim ediyorum” dedi.
Bu konuşmanın ardından diploma törenine geçildi. Mezun olan öğrencilerin diplomaları belediye başkan yardımcısı Selçuk Bartan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arzu Yücesoy, Gelibolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Alpay Çardak ve okul müdürleri tarafından verildi. Spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi