Son Dakika Depremler: Gece Yarısı Meydana Gelen En Son Depremler Son Dakika Depremler: Gece Yarısı Meydana Gelen En Son Depremler
Erasmus+ projesi kapsamında Biga’ya gelen öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN'i ziyaret etti.

Proje kapsamında Norveç, İspanya, Portekiz, İtalya ve Romanya'dan gelen 8 öğretmen ve Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN'i makamında ziyaret etti.

Avrupa Komisyonu tarafından desteklen T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının (Türkiye Ulusal Ajansı) "Erasmus+ Programı (Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar) kapsamında 6 ülkenin öğretmenleri tarafından yürütülen "Activating Leadership Initiatives through Values Education" (Değerler Eğitimi Yoluyla Liderlik Becerilerini Geliştirme) isimli Erasmus+ projesi çalışmaları için Biga'ya gelen öğretmenler, proje ortaklarından Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin konuğu oldu.

Öğretmenler "Liderlik Becerilerini Geliştirmek" proje konusunda karşılıklı paylaşımlarda bulunmak, ülkenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görmek, ülkenin eğitim ortamlarını tanımak amacıyla 4 gün süreyle çeşitli ziyaretlerde bulunacaklar.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi