Kaymakam Dolu’dan yaralı üsteğmene moral ziyareti Kaymakam Dolu’dan yaralı üsteğmene moral ziyareti
Biga'nın 20 bin metrekarelik alana sahip kapalı pazar yerinde düzenlenen 13. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda standı bulunan Özel Biga Can Hastanesi, yoğun ilgi gördü. Üç gün süren fuarda kurulu olan hastane standında Diyetisyen Merve Barboroz ve Burcu Peçen tarafından ücretsiz vücut analizi yaptı.

134 firmanın bin peronda stant açtığı 13. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında Özel Biga Can Hastanesi'de stant kurdu. Özel Biga Can Hastanesi standında fuar süresince Diyetisyen Merve Barboroz ve Burcu Peçen ücretsiz vücut analizi yaptı ve hastanede uygulanan kampanyalar tanıtıldı.

Fuarda Özel Biga Can Hastanesi standına Çanakkale Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Biga Kaymakamı Mustafa Can,Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, USK Kanton Başbakanı Mustafa Ruznic, USK Tarım Bakanı Sulejman Kulenovic, USK Ekonomi Bakanı Nijaz Kadiric, Buzim Belediye Başkanı Mersudin Nanic, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve Başkan Yardımcısı Sedat Çakır ilgi gösterdi.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi