Bigalı muhtardan azalara teşekkür yemeği Bigalı muhtardan azalara teşekkür yemeği
Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için, sabah namazında yurt genelinde olduğu gibi Biga’da da bütün camilerde Fetih Suresi okundu ve dua edildi.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için yurt genelinde 90 bin camide Fetih suresi okundu ve dua edildi.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “#BarışPınarıHarekatı’nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında tüm camilerimizde Fetih Suresi okundu. Biz de harekata katılan kahraman askerlerimiz için dua ettik. Allah, kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun, Allah muvaffak etsin.” Dedi.

''Tüm kardeşlerimizi bekliyoruz'' demişti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin paylaşımda bulunmuştu. Harekata katılan şanlı Türk ordusuna başarılar dileyen Erbaş, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için yarın tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunacak, şanlı ordumuza dua edilecektir. Tüm kardeşlerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi