Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'nda çekilen fotoğrafı, aynı yerde ölümsüzleştirildi Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'nda çekilen fotoğrafı, aynı yerde ölümsüzleştirildi
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Milli Parklar tarafından koruma altına alınan Nilüfer gölünde incelemelerde bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na Nilüfer gölü ziyaretinde Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner ve AK parti ilçe Başkanı Ahmet Şahin eşlik etti.

İskenderoğlu, Milli Parklar tarafından koruma altına alınan Nilüfer gölünde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Mahalli Sulak Alan İlan Edildi

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, daha önce Kalafat Köyü'ndeki Nilüfer Gölü'nün mahalli sulak alan ilan edildiğini söyledi.

Turan, "Biga'mızın Kalafat Köyü'ndeki Nilüfer Gölü'ndeki Nilüfer çiçeğimiz kışın sulanan yazın kuruyan bir yer. Nilüfer çiçeği dokuz farklı türü olan ve akşam kapanan sabah açan çok özel ve estetik bir çiçek. Bölgedeki yapılaşmadan korktuğumuzdan dolayı çiçek ve çevresi korunsun diye mahalliye sulak alan ilan ettik. Orada hiçbir yapılaşma olmayacak.” Şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi