Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da
Biga Belediyesi, yoğun temizlik programını gece gündüz uygulayarak sağlıklı alanlar yaratma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor.

Temizlik işleri müdürlüğünce başlatılan, cadde, sokak ve parklardaki ummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Biga, her gün ekipler tarafından düzenli olarak önce araçlar tarafından, ardından temizlik görevlileri tarafından süpürülüyor. Çalışmalar kapsamında Biga Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince ilçenin temizliği baştan aşağı titizlikle devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarına bu talepleri de değerlendirerek tam kapasite hizmet üretiyor.

Rutin sokak temizliğinin yanı sıra ekipler tarafından cadde ve mahalle, mahalle toplu temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin yıkanmasına kadar geniş bir çalışma programı dahilinde hizmet veriyor.

Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri olduğunu ifadeden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. Biz 'Şeffaf Belediyecilik' anlayışımızı her alanda olduğu gibi temizlik konusunda da uygulayarak, Çanakkale'nin göz bebeği Biga’nın pırıl pırıl olması için yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Bigalı hemşerilerimizin çevre temizliğine karşı daha duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Biga hepimizin." dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi