O ilde Ekmek 2 liraya indi! O ilde Ekmek 2 liraya indi!
AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Muhtarlar Gününü kutladı.

Muhtarların büyük fedakârlıkla görevlerini yerine getirdiğini belirten Başkan Şahin, “1829 Yılından bu yana gelen muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eder. Demokrasi zincirinin en önemli halkasını oluşturan muhtarlarımız, köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde önemli bir rol üstlenmektedir.

Köylerimizde ve mahallelerimizde ki her türlü ihtiyacı tespit edip, bu bölgelerde ki gelişim ve değişimler hususunda bizlere çözüm ortaklığı yapan ve toplumumuzda en önemli görevlerden birini yürüten muhtarlarımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma hususunda emeğini esirgemeden büyük bir özveri ve azim ile çalışarak devletle millet arasında irtibat sağlayan önemli bir köprü vazifesindedirler.

Zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi tat olsa da, son dönemde AK Parti Hükümetlerimiz tarafından yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi Hükümetimizin muhtarlarımıza verdiği önemin bir göstergesidir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlayarak onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip demokrasimizin bu en köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri verdiğini müşahade etmekteyiz.Milletimizin tercihine, teveccühüne ve itibarına mazhar olmak gerçekten rütbenin en büyüğüdür. Bu düşüncelerle ilçemizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi