Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler açıklandı Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler açıklandı
Bigaspor 5. haftanın ardında liderliğini sürdürdü. BAL ligi 11. grup lideri Bigaspor, Bozcaada deplasmanında 3 – 1’lik galibiyetini Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiğe armağan etti.

Bigaspor müsabakanın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi. Maçın 44. dakikasında Gökhan Koç’un attığı gol ile Bigaspor'u deplasmanda öne geçirdi ve ilk yarı sona erdi. İkinci yarıda Mehmet Yılmaz Rüzgarı esti. Maçın 71. dakikasında Mehmet Yılmaz Bigaspor'u 2 - 0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Bigaspor oyunu kontrol altına almak istedi ancak 76. dakikada Okan'ın golüne engel olamadı ve skor 2-1 oldu. Golden sonra oyuna tekrar ağırlığını koyan Bigaspor günün yıldızı Mehmet Yılmaz’ın 87.dakikadaki golü ile skoru 3-1 yaparak rahatladı. Bigaspor Bozcaada'dan 3 - l' lik galibiyet ile liderliğini korudu.

Bu güzel galibiyeti Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiğe armağan eden kulüp, Bozcaada deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Başkan Zeki Mutlu ve Tüm yöneticilere, Afacanlar taraftar grubuna , tüm Bigalı hemşerilere teşekkür etti.

Cahit Mavili

Editör: Haber Merkezi