TFF 2. Lig'de sonuçlar TFF 2. Lig'de sonuçlar
Yaz döneminde yaz okulları ile 200 üzerinde çocuğa spor imkanı sağlayan bölgenin en köklü kulüplerinden olan Bigaspor şimdi de “Kış Okulu” ile yeni yeteneklerin peşinde. 19 Ekim Cumartesi günü başlayan kış okulu, 5 Antrenör ve bir sağlık görevlisi ile çocukları eğitiyor. Bigaspor Kış Futbol Okulu’nda sadece futbol değil, ayrıca etüt programları ve çeşitli aktivitelerle de çocukların daha iyi bir birey olması için katkı sağlıyor. Etüt Programları kapsamında; İngilizce dersleri, mentör danışmanlığı, besleme programı ve ilk yardım dersleri verilecek. Etkinliklerde ise; çeşitli zeka oyunları, kitap okuma günleri, mavi kapak toplama projesi ve huzur evi ziyareti gibi çeşitli etkinliklerle çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacak. Kış okulları kayıtları devam etmekte olup, müracaatlar şahsen Bigaspor Kulübüne yapılacaktır.

Bigaspor Alt Yapı Sorumlu Yöneticisi Fatih Mumcu; Bigaspor Alt Yapı havuzunu geliştirmek istiyoruz. Bigaspor’un geleceği için bu çok önemli. Yarım asırdan fazla olan bu camia şimdiden geleceğini inşa etmek zorundayız. Aslında geç kalınmış bir adım. Bigaspor kendi futbolcusunu yetiştirmeli Türk futboluna sporcu kazandırmalı ve Bigalılardan oluşan bir A takım olmalı” dedi.

Mumcu; “Amacımız sadece sporcu yetiştirmek değil, Çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesi için spor çok önemli bir katkı sağlar. Sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, sosyal ve kişisel gelişiminde de spor, önemli bir rol oynar. Çocuklarımız sosyalleşip, ekip halinde çalışma konusunda yetkinleşirler. Spor yapan çocuklar, yaptıkları spor dalına göre değişmekle birlikte odaklanma becerilerine sahiptirler. Bu özellik onların zihinsel gelişimlerini önemli oranda artırır. Kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaşırlar. Spor okul başarısını yükseltir. Çocukların hafıza ve öğrenme kapasiteleri çok daha fazla gelişir. Spor hızlı karar alma ve çözme konusunda etkili rol oynar. Kısacası sporun faydalarını saymakla bitmez. Bırakın çocuklarınızı özgürce spor yapabilsinler” dedi.
Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi