Genç kızın organları, Çanakkale ve Bursa'daki hastalara umut olacak Genç kızın organları, Çanakkale ve Bursa'daki hastalara umut olacak
Biga Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı. 3. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emre AKÇİL hasta kabulüne başladı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Biga Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Biga Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emre AKÇİL hasta kabulüne başladı.

Başhekim Uzman Dr. M. Akif ZALOĞLU güçlenen hekim kadrosu ile ilgili olarak büyüyen gelişen hizmet çeşitliği her geçen gün artarak Çanakkale’nin gözde sağlık tesisi olan Biga Devlet Hastanesinde 3. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımızın göreve başlamasıyla bölgenin önemli eksiklerinden bir tanesinin tamamlandığını belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Uzm. Dr. Emre AKÇİL kimdir?

1985 yılı Bakırköy / İSTANBUL doğumlu olan Uzm.Dr.Emre AKÇİL Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 02.07.2009 yılında mezun oldu. İstanbul Bulgurlu Sağlık Ocağı,Üsküdar 11 nolu Sağlık Ocağı’nda görev yapan AKÇİL İhtisasını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 15.06.2016 tarihinde tamamladı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra 21.10.2019 tarihi itibarı ile Biga Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi