Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
AK Parti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Biga için seçim sürecinde söz verdiği projelerini hayata geçirme yolunda önemli adımlar attı.

AK Parti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin Ankara temaslarında seçim vaatleri arasında yer alan projelerini hayata geçirmek için girişimlerde bulunarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Partinin Mali ve idari İşler Başkanı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ü makamında ziyaret ettiler.

Biga için vakit kaybetmeden gerekli girişimleri sağlayan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan "Şehrimiz hizmetlerin en güzeline layık. Kıymetli hemşerilerimize seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için vakit kaybetmeden gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara temaslarımızda olumlu görüşmeler sağlamış olmanın mutluluğunu yasıyor vakit kaybetmeden başlatacağımız çalışmalarımızla da bu mutluluğu hemşerilerimizle paylaşmış olacağız. Biga’mız için desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." Dedi.


Bahar Özgül

Editör: Haber Merkezi