Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Biga İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin’in başkanlık ettiği toplantıya, Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yönetim Kurulu Üyelerinin eksiksiz katılığı toplantıda gündemdeki son gelişmeler değerlendirildi.

AK Parti ilçe teşkilatının gerçekleştireceği çalışmaların konuşulduğu toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile faaliyet değerlendirmesi yapılarak toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin; "AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek her şeyin üstündedir. Aldığımız kararlar hayırlara vesile olsun" dedi ve toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi