Çanakkale'deki Fransız Mezarlığı'nda tören düzenlendi Çanakkale'deki Fransız Mezarlığı'nda tören düzenlendi
Biga Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi Biga Devlet Hastanesi girişindeki çamlık alanın park olarak kazandırılması ve hastane kavşak ve peyzaj düzenlemesi projesi ilk kez görücüye çıktı.

Biga Belediyesi, kent genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarla Biga Belediyesi, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan çamlık alanın park olarak kazandırılması, hastane kavşak ve peyzaj düzenlemesi ile şehir estetiğine uygun bir görünüm kazandıracak.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olmadan hayata geçireceği Kıbrıs Şehitleri Caddesi Biga Devlet Hastanesi girişindeki çamlık alanın park olarak kazandırılması ve hastane kavşak ve peyzaj düzenlemesi projesi ilk kez halkla paylaşıldı. Biga Belediyesinin proje videosunu sosyal medya hesabından vatandaşlara paylaşıldığını belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Allah’ın izniyle tamamen belediyemizin kendi imkanlarımızla bu projeye başlayacağız ve Şirintepe mahallemize kazandıracağız. Atıl vaziyetteki çamlık alanı hem mahallelimize hem de hastaneye gelen vatandaşlara park haline getireceğiz ve hizmet vereceğiz. Tabi bu proje vatandaşlarımızdan gelecek görüş ve önerilere göre şekillenecek ve uygulanacak” dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi