Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da
Karabiga Belediyesi kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte belde genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Genişleyen hizmet alanı ile beldenin dört bir yanında çalışmalara devam eden Karabiga Belediyesi Fen İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri Karabiga’nın mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Açılan yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte vatandaşların hizmetine sunulan yollar, mağduriyetleri çözüme kavuşturuyor.

Zeytinlik Mahallesi Nato Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının akabinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları da tamamladı. Toplamda 4500 metrekare kilitli parke taşı kullanan ekipler, diğer mahallelerdeki çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ettiğine vurgu yaptı.

Mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Elbi,” Kış sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Özellikle yağış olduğu zamanlarda oluşan olumsuzluklardan vatandaşlarımız yıllardır şikayetçiydi. Zeytinlik Mahallemizde kilit parke taşı çalışmalarını tamamlayarak bu tür olumsuzlukların da önüne geçmiş bulunmaktayız. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir.

Amacımız Beldemiz genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir." Dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi