SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti
Biga Kaymakamı Mustafa Can, ilçeye bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Belirli program çerçevesinde köylerdeki vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Can, köylerin sorunlarını yerinde incelemek ve neler yapılabileceğini yerinde görmek adına köy ziyaretlerine devam ettiğini belirtti.

Bu çerçevede yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde incelemek için Kaymakam Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Satılmış ile birlikte ilçeye bağlı Hacıhüseyinyaylası, Karahamzalar, Karacaali ve Göktepe köylerini inceledi ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Köylerde yapımı devam eden ve biten çalışmaları inceleyen Kaymakam Can, vatandaşa hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Köylerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Kaymakam Can, vatandaşların sosyal yaşamlarını ve hayatlarını kolayca sürdürmeleri için çabaladıklarını kaydetti.

Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Can, “Köylerimizin kalkınmasını hızlandırmak, sorunlarını görmek, yapılabilecek yatırımları yerinde incelemek amacı ile ilçemize bağlı Hacıhüseyinyaylası, Karahamzalar, Karacaali ve Göktepe köylerinde incelemelerde bulunduk. Köylerde vatandaşların sorunlarını ve köylerin sorunlarını yerinde gördük. Köy ziyaretlerimizde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Köylerimizde yaşayan halkımızın sorunlarını çözmek için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaymakam Mustafa Can’ın köy ziyaretleri köylerde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi