Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı töreni yapıldı Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı töreni yapıldı
2019 yılını Anadolu’ya açılım yılı olarak gören Dünya E-İhracat Forumu-World E-Commerce Forum (WORLDEF) Biga TSO Konferans Salonu’nda düzenleyeceği E-İhracat Buluşmaları’na bir yenisini daha ekleyecek. WorldEF Başkanı Ömer Nart’ın da katılacağı Biga E-İhracat Buluşması yerel ve geleneksel üreticiler için Türkiye sınırlarının dışında e-ihracat farkındalığı oluşturmayı ve büyük fırsatların keşfedilmesini amaçlıyor.

BİGA, E-TİCARET KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLECEK

Dijitalleşen dünya ile birlikte, milyonlarca tüketici, kendi ülkesi dışında bir ülkeden online alış-veriş yapıyor. Türkiye’de üretilen kaliteli ve/veya uygun fiyatlı ürünler, binlerce kilometre ötelere ulaştırılmak için bekliyor.

WorldEF, Biga gibi üretim potansiyeli yüksek kentleri de i-ihracat konusunda bilinçlendirerek Türkiye’yi bölgesel bir e-ticaret merkezi yapma vizyonuna katkılar sağlamayı hedefliyor.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada, mikro ölçekliler dahil Bigalı tüm KOBİ’leri 07 Kasım Perşembe günü Biga TSO’daki E-İhracat ve E-Ticaret seminerine beklediklerini ifade etti.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi