Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için Özel Biga Açı Koleji öğrencileri "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım"etkinliğine pankartlar eşliğinde maske takarak destek verdiler. Okul yöneticileri etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamada, lösemili çocuklara destek vermek, farkındalık oluşturmak ve lösemili çocuklara moral vermek için maskeleri takarak bu kampanyaya destek verdiklerini söyledi. Öğrenciler ise, Lösemili kardeşlerinin yanlarında olduklarını, Lösemi ile mücadelede bu kardeşlerine her zaman destek çıkacaklarını belirttiler. Öğrenciler ayrıca Lösemi hastalığı hakkında bilgilendiklerini ve bunu çevresindeki insanlara anlatacaklarını belirttiler. Öğrenciler bu kampanyayla sınırlı kalmayıp, LÖSEV’e bağış kampanyası da başlattılar.
Belediye meydanında gerçekleşen farkındalık etkinliğine Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, şube müdürü Duygu Çevirgen Uzun’un yanı sıra çok sayıda vatandaş destek verdi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi