Ücretli çalışan sayısı arttı... Ücretli çalışan sayısı arttı...
Eğitimler 19-22 Kasım tarihlerinde Biga Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek olup, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvurular 15 Kasım’a kadar www.kosgeb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Katılmak isteyen kişiler başvurularını KOSGEB’in İnternet sitesi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Duyurular sekmesinden E-Devlet ile başvur adımlarını takip ederek yapabilirler.

İlçede yeni yatırımların ortaya çıkması amacıyla başlayan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 19-22 Kasım tarihleri arasında sürecek. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere verilecek olan sertifika sayesinde, yapacakları projelerle hibe ve geri ödemeli destekler başta olmak üzere, bir çok destekten faydalanabilecek. Kursu başarıyla tamamlayan girişimci adayları, kurs sonrasında girişimcilik belgesi almaya hak kazanacaklar.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise, iş kurmak isteyen girişimciler için bu kursun önemli olduğunu belirterek,“KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu projenin ilçemiz için çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bu kurslarda eğitim alan bir çok kursiyerimiz, yeni işyerleri kurarak, ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak.Bu nedenle ilçemizde istihdama yönelik açılan bu kurs sayesinde girişimcilik ve iş düşüncesi olanları hibelerden faydalandırmak istiyoruz. Girişimcilere her anlamda destek olabilmek için, bu tür kursları organize ediyoruz. Buradan eğitimlerini tamamlayıp yeni iş kuracak olan kursiyerlere iş hayatlarında başarılar diliyorum."dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi